Tělocvičná Jednota Sokol na Mělníce - oddíl volejbalu

Kurz trenérů III.tř

21.04.2009 11:24

 

Volejbalová komise OS ČOS pořádá v září t.r. kurz trenerů III:tř. v tělovýchovném středisku Sokola Dobřichovice u Prahy v termínu:
A) 9. až 13.9. O9 nebo B) 16. až 20.9.09.
Žádáme Vás o sdělení jmen účastníků z Vašeho oddílu s potřebnými kontaktními údaji a preferovaným termínem účasti nejpozději do 30.4.2009, z důvodů nutnosti zaslání definitivní objednávky Ústřední školy ČOS na většinou vybraný termín do Dobřichovic nejpozději do 31.5.2009.
Kromě kurzu pro trenéry III.třídy nabízíme i kurz pro pomocné trenéry začátečníky, z řad rodičů ochotných věnovat se mládeži, i z řad neregistrovaných oddílů, které se zúčastňují různých neoficielních turnajů a soutěží, aby pod vedením zaškoleného jedince z jejich středu získali více zkušeností a zlepšením svého výkonu i radosti a uspokojení z této krásné hry, která již ve svých počátcích ve dvacátých létech min. stoleti byla Sokoly nejoblíbenější. Chcete-li vyškolit takovéto pomocníky nahlašte nám je současně s označením pomocný trener a my dle počtu zájemců je zařadíme buď do souběhu s trenery III.tř. nebo pro ně v druhém termínu ( A)-B)) uspořádáme školení samostatné s eventuelně možným zkrácením na 2-3dny.Těšíme se na spolupráci v naší snaze o dosažení lepší úrovně českého volejbalu nejenom v Sokole.

V případě zájmu kontaktujte Potápku, zařídí vše potřebné.
 

Láďa © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode