Tělocvičná Jednota Sokol na Mělníce - oddíl volejbalu

3. ročník Župního přeboru ve volejbale - open turnaj

18.06.2007 21:50

V sobotu 16.6. 2007 jsme sešli na hřišti Sokola na Mělníce, pod Tyršovým domem, kde se konal 3. ročník Župního přeboru ve volejbale. Jednalo se o open turnaj smíšených družstev a zúčastnilo se ho 5 volejbalových týmů. Počet hrajících týmů byl bohužel ovlivněn zraněními některých hráčů z přihlášených družstev a též nadcházejícím časem dovolené, ale i tak jsme si v tomto počtu docela fajn zahráli.
Ráno to sice ještě vypadalo, že nám počasí moc přát nebude, ale jelikož pořádné sportovce pár kapek deště neodradí, že, tak to naše sportovní nadšení bylo nakonec odměněno i sluníčkem. Turnaj jako tradičně zahájil starosta obce sokolské a poté došlo k volejbalovému klání. Zúčastněné týmy bojovaly ze všech sil a někdy výsledky zápasů byly velmi těsné, ale vítěz může být jen jeden.
Ještě před začátkem turnaje jsme si říkali, že 2. ročníky se nám nepodařilo turnaj vyhrát a tak jsme měli velké ambice, postavili jsme 2 týmy. SOKOL Mělník “A“, ve složení : Rauky, Láďa, Kuba, Bója, Emunka a Evík, a také Čermy nám chvilku pomáhal a pak SOKOL Mělník „B“ ve složení: Jíra Sedláček, Pavel, Karlos (ten moooc překvapil svou účastí a mooooc mile, tak Kájo jen tak dál), Potápka, Laďka a Ditka , jo a opět naše malá hvězdička Andrejka. Sice některé zápasy byly takové dost pomalé, ale ani nevíme jak , prostě jsme tento turnaj vyhráli. Není důležité zda to je A nebo B, moc mě potěšilo, že to byla od nás mělnických sokolíků taková účast a pak , představili jsme se v úplně nových dresech, byla to taková dresová premiéra, a co si budeme povídat, všem nám to moc slušeno .
Na dalších místech se umístili - 2. místo SOKOL Mšeno, 3. místo tým TORNÁDO (ZŠ Jungmannova). Také musíme pochválit Sokolíky – rodinu Bubníkovu, jak nám pěkně zajistila občerstvení, všeho bylo dost a výběr, od buchtiček k snídani až obědní velmi chutná kuřecí stehýnka a smažáček s hranolkami, různé obložené housky a také pití požehnaně a ještě k tomu za velmi „lidové ceny“, no prostě hlady a žízní jsme fakt netrpěli. A pak, jako bonbonek na závěr jsme rozkrojili velký vítězný meloun a takřka celý jsme ho snědli, tedy takovou slabou čtvrtku vzal Rauky Léně k narozeninám, asi chtěl ušetřit , tak jsme mu ho zabalili pěkně do celofánu z mašlí a to si Léňa šmákne, taky aby ne, komu se jen tak poštěstí konzumovat vítězný meloun, že jo?
A abych ještě nezapomněla, Laďka odcházela z turnaje táááák krásná, že to jste ještě neviděli, a víte jako co vypadala? Jako princezna se zlatou mašlí na čele, snad se nám do ní po cestě nikdo nezamiloval a nepřetáhne nám jí k sobě do týmu. Vlastně to nemůže, to bysme totiž nedopustili.

Toť vše a sportu zdar. Jo a nezapomeňte se podívat na krásné fotky
Evík

Láďa © 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode